——— H A I D   &   T A I L  ———
 

Picknickplek HEAD & TAIL Drive-in

Bij elke westerse celluloid film wordt het begin aangegeven met HEAD en het eind met TAIL. Dit om verwarring bij de verdere verwerking te voorkomen. De kijker ziet deze woorden nooit omdat deze woorden niet vertoond worden.

In het landschap van Schouwen-Duiveland zal op plek 9 in een (film)frame/kader van maximaal drie bij vier meter HEAD komen te staan en op een ruime afstand in een hoek van 180 graden het woord TAIL in een even groot frame. De woorden Head en Tail worden samengesteld uit een verzameling losse objecten. De woorden zijn vanuit één bepaalde positie leesbaar.

De ruimte tussen de twee kaders/frames is de film. De film, de trage film van het altijd veranderende landschap. Je kan deze drive-in film vanuit de auto bekijken bij elk weer type. De auto is de picknickplek, het picknickmeubilair. In de auto kan je het bijbehorende menu eten, popcorn en cola. Met goed weer kan je lopend of fietsend naar deze “openlucht bioscoop”.

Ook een mogelijkheid is om een kader/scherm te hebben met aan twee kanten een drive-in plek. Voordeel is dat je met een beetje geluk naar een ander, popcorn etend, koppel in een auto kunt kijken, terwijl je jezelf realiseert dat je bekeken wordt.

 

              

Naar aanleiding van deze picknickplek heeft Menno en Paul ook een suggestie voor een

naar begin pagina